Zprovoznili jsme nový odborný web ODSAVACKA.com

Zprovoznili jsme nový odborný web ODSAVACKA.com

14.

1.

2022

Zprovoznili jsme nový odborný web ODSAVACKA.com

Nejen pro odbornou, ale i laickou veřejnost jsme zprovoznili nový tematický web ODSAVACKA.com.

V oblasti zdravotní a zdravotnické techniky podnikáme od roku 1998. Činnost firmy KRÁSNÝ - zdravotní technika s.r.o. vychází ze 40 let zkušeností v tomto oboru. Díky tvrdé a poctivé práci je naše společnost držitelem několika vynálezů a desítek zlepšovacích návrhů, které pomáhají lidem.

ODSAVACKA.com

Jsme autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko výrobků CA-MI Italy, odsávaček ASPEED italského výrobce 3A HEALTHCARE, italského výrobce odsávaček VEGA a SUPERVEGA GIMA Italy a tureckého výrobce MEDIMPORT Turkey. V naší nabídce proto naleznete řadu odsávaček hlenů a rýmy pro maminky a miminka, elektrické odsávačky, speciální odsávačky, bateriové odsávačky a další odsávací zdravotnickou techniku.

Jako samozřejmost vedeme příslušenství a náhradní díly k odsávačkám jako jsou mikrobiologické filtry, sací lahve s pojistným ventilem, jednorázové sací vaky, sací hadice, sací koncovky se stopventilem, sací kanyly a další.

Expedujeme aj na Slovensko

Elektrické odsávačky expedujeme aj na Slovensko prostredníctvom Českej a Slovenskej pošty. Cena poštovného z Českej republiky na Slovensko je 10 eur pri balíku do 2 kg. Väčšie a ťažšie balíky do 20 kg s dobierkou, resp. do 30 kg bez dobierky, expedujeme za 14 eur.

Vlastníme certifikát kvality ISO 13485:2008 prestižní společnosti DET NORSKE VERITAS.

Závěr

Doufáme, že tento náš nový web vám přinese spoustu cenných rad, informací a pomůže vám, když to budete zrovna potřebovat.

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.