Rýma je boj a pro miminka obzvlášť. Nosní odsávačka hlenů to vyřeší!

Rýma je boj a pro miminka obzvlášť. Nosní odsávačka hlenů to vyřeší!

25.

2.

2021

Rýma je boj a pro miminka obzvlášť. Nosní odsávačka hlenů to vyřeší!

Správné dýchání je pro miminko velmi důležité, proto v žádné domácnosti, kam se má narodit miminko nesmí chybět nosní odsávačka.

Miminka sama smrkat neumí a do pátého měsíce navíc dýchají pouze nosem, proto jim musí s uvolněním dýchacích cest pomoci rodiče. Správné dýchání je pro miminko velmi důležité, protože posiluje imunitu, má vliv na klidný spánek a působí na psychickou kondici vašeho dítěte. Dospělí si s rýmou ve valné většině případů dokáží poradit, ale pro miminka může být rýma příčinou neklidného spánku a dalších komplikací.

Trápí vaše dítě rýma? Použijte odsávačku hlenů!

S příchodem miminka nastává pro každou maminku nádherné období, často však i velmi náročné. Při nachlazení a rýmě jsou efektivním a rychlým řešením nosní odsávačky pro miminka, batolata a malé děti. Podle potřeby každé rodiny lze vybrat odsávačky na baterky, které lze pohodlně přibalit do tašky na cesty, nebo napájené standardně ze sítě. Elektrické odsávačky lze využít nejen při rýmě, ale i například při prevenci proti chřipce.

Jak takovou odsávačku vybrat? Jednoduché!

Doporučujeme vám pro výběr správné odsávačky využít online rádce, kde zjistíte všechny výhody různých typů odsávacích přístrojů.

Šetrnost a bezpečí je pro vaše miminko to nejdůležitější. Například u elektrických odsávaček se díky měkkým silikonovým nástavcům vyvarujete poškození a podráždění nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné varianty odsávaček nemusí vždy zajistit bezpečnou manipulaci, takže musíte dbát na zvýšenou opatrnost.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi.

Další dobré rady pro maminky

 

Bezproblémové kojení

Odsávačku mléka přivítá každá maminka hned po příchodu z porodnice. Profesionální odsávačky mateřského mléka se snadno používají a jsou velmi jemné. Díky nim si maminka může do zásoby připravit mléko. Prsní odsávačka je i skvělým pomocníkem při nejrůznějších problémech, jakými jsou např. nalité prsy nebo popraskané bradavky.

Teploměry mohou urychlit i přípravu jídla nebo koupele

Užitečným pomocníkem v domácnosti jsou moderní digitální teploměry. Ideální variantu pro rodiny s malými dětmi představují bezdotykové teploměry, u kterých stačí přiblížit přístroj k čelu. Již za 3 vteřiny se na přehledném displeji zobrazí přesný údaj o naměřené teplotě. Moderní bezdotykové teploměry lze využít i pro měření pokojové teploty i ověření teploty kojenecké stravy nebo vody ve vaničce.

Příliš suchý vzduch škodí

Suchý vzduch způsobuje řadu zdravotních problémů, protože vysušuje sliznice dýchacích cest. Zvlhčovače vzduchu jsou již běžnou součástí řady domácností. Do dětského pokoje je však potřebné vybrat bezpečný a zcela bezhlučný elektrický zvlhčovač vzduchu pro miminka.  Tyto vysoce účinné přístroje se vyznačují absolutně tichým chodem a snadným ovládáním.

Kupujte jen profesionální přístroje

Vždy volte z nabídky špičkových zdravotnických přístrojů. Ve specializovaném eshopu naší společnosti koupíte přístroje určené pro lékařské použití. Díky ověřeným dodavatelům a 17leté zkušenosti garantujeme kvalitu všech dodávaných produktů. Zároveň vám na všechny zakoupené zdravotnické přístroje zajistíme plný záruční a pozáruční servis.

Přejeme vašim dětem pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.